ΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


Το 2017, η προσπάθειά μας να εισέλθουμε δυναμικά και στο χώρο της Μηχανικής και Άντλησης Νερού (Water Engineering) δημιούργησε τη νέα μας Εταιρεία, με την επωνυμία MW Engineering, Marine & Water.

Στρατηγικός συνεργάτης μας στο χώρο των αντλητικών συστημάτων είναι η Grundfos Hellas και ο πρωτοπόρος Δανικός Όμιλος Grundfos.

Η καινοτομία, η επένδυση στη γνώση, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η πίστη στη συνεργασία και τον άνθρωπο αποτελούν κοινές μας αξίες. Με βάση αυτές, έχουμε την ικανότητα να σας παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών στον Τομέα της Τεχνολογίας Νερού.

Επισκευή και συντήρηση

Η MW Engineering μπορεί να επισκευάσει τις αντλίες σας, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές τους, σαν καινούριες και αυτό το πετυχαίνει, χρησιμοποιώντας σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία και εξοπλισμένο δοκιμαστήριο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο βιομηχανικό χώρο.
Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας παρέχει άμεση βοήθεια είτε τις απαραίτητες τεχνικές συμβουλές συντήρησης.
Με βάση τις ανάγκες σας, θα συναποφασίσουμε το κατάλληλο πακέτο επισκευής και συντήρησης αντλητικού συστήματος της MW Engineering, έτσι ώστε να λειτουργήσουμε τις αντλίες σας γρήγορα και αποδοτικά. Η διενέργεια ετήσιων ελέγχων, προληπτικής συντήρησης και service των αντλιών σας διασφαλίζει την αποτελεσματική και αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος που διαθέτετε.

Ως πελάτης της MW Engineering, απολαμβάνετε έγκαιρο και αξιόπιστο service, service έκτακτης ανάγκης και άμεση διαθεσιμότητα των τεχνικών μας.

Μελέτη

Ο βασικός στόχος της συνεργασίας μας βρίσκεται στην ικανότητα να συνδέσουμε αποτελεσματικά τις επιλογές με τις ανάγκες σας, το αντλητικό σύστημα με τον άνθρωπο. Η μελέτη των προσωπικών σας αναγκών και η πληροφόρησή σας από καταρτισμένους μηχανικούς οδηγούν στην πιο αποδοτική και συμφέρουσα λύση για εσάς.

 

Τα στάδια συνεργασίας της MW Engineering μαζί σας είναι τα ακόλουθα:

 1. Πρώτη επαφή και εκτίμηση αρχικών αναγκών.
 2. Επίσκεψη στο αντλιοστάσιο – καταγραφή δεδομένων αντλιών.
 3. Διαγνωστικός έλεγχος, μέτρηση απόδοσης συστήματος.
 4. Πρόταση βελτιστοποίησης συστήματος.
 5. Υλοποίηση, Service, Υποστήριξη.

Ανάλυση απόδοσης αντλητικού συστήματος:

 Η MW Engineering, ως εξουσιοδοτημένο Service Center της Grundfos, παρέχει μία Ανάλυση Απόδοσης του υπάρχοντος συστήματος αντλιών, που διαθέτετε και προτάσεις για την αύξηση της απόδοσής τους, με εξοικονόμηση κόστους. 

Τα βήματα για την Ανάλυση Απόδοσης του συστήματος αντλιών σας είναι τα εξής:

 1. Βασικοί έλεγχοι εγκατάστασης
 2. Πλήρης Έλεγχος Αντλίας

Η Ανάλυση Απόδοσης αποτελεί το πρώτο βήμα του Ελέγχου Αντλίας, ενός διαγνωστικού εργαλείου, που χρησιμοποιούμε για να διασφαλίσουμε, εάν το σύστημα αντλίας είναι ενεργειακά βελτιστοποιημένο. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το κόστος σας διατηρείται στο απόλυτα ελάχιστο. 

 Δείτε την ενότητα Energy check για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον Ενεργειακό Έλεγχο Αντλίας.

Εγκατάσταση

Η ορθή εγκατάσταση συνδέεται άμεσα με την σωστή λειτουργία και τη διάρκεια ζωής του αντλητικού συστήματος.

Εάν η διαδικασία της εγκατάστασης δεν εκτελεστεί σωστά, η απόδοση της αντλίας μπορεί να μειωθεί στο μισό. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αντιληφθείτε κάτι, αλλά αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι αντλίες φθείρονται πρόωρα ή ότι τα χρήματα φεύγουν μέσα από τα χέρια σας με τη μορφή χαμένης ενέργειας.

Η εκπαιδευμένη τεχνική ομάδα και το επαρκώς εξοπλισμένο συνεργείο της MW Engineering διασφαλίζει σωστή εγκατάσταση με στόχο τη βέλτιστη απόδοση του συστήματός σας. Η σωστή λειτουργία αρχίζει με τη σωστή εγκατάσταση !

Energy check

Η MW Engineering χρησιμοποιεί τον Έλεγχο Αντλίας - Energy Check, ένα πλήρες διαγνωστικό εργαλείο της Grundfos, το οποίο εστιάζει στην εγκατάστασή σας, την ενεργειακή αποδοτικότητα ή τυχόν απώλειες ενέργειας του συστήματός σας και το συνολικό Κόστος Κύκλου Ζωής των αντλιών σας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει λεπτομερείς προτάσεις σε θέματα αντικατάστασης και χρόνου αποπληρωμής.

Προκαλεί έκπληξη σε πολλούς ανθρώπους ότι οι αντλίες καταναλώνουν το 10% της παγκόσμιας ηλεκτρικής ενέργειας. Αν όλοι μεταβούν σε συστήματα αντλιών υψηλής απόδοσης μπορούμε να μειώσουμε το 4% της συνολικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στον κόσμο τώρα.

Με τον Έλεγχο Αντλίας - Energy Check, μπορούμε να εξοικονομήσουμε το 30-50% της ενέργειας που καταναλώνουν οι αντλίες σας!
Ο Ενεργειακός Έλεγχος είναι μία ανάλυση, που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις σας από εξειδικευμένο προσωπικό και υπολογίζει την κατανάλωση ενέργειας των υφιστάμενων αντλιών. Η ανάλυση δείχνει, εάν υπάρχουν περιθώρια εξοικονόμησης, σε περίπτωση αντικατάστασης των αντλιών σας με πιο αποδοτικές αντλίες της Grundfos. Θα παραλάβετε μία αναλυτική έκθεση Ενεργειακού Ελέγχου, που θα περιλαμβάνει ανάλυση του συνολικού Κόστους του Κύκλου Ζωής, καθώς και συστάσεις για τη βελτιστοποίηση του συστήματος των αντλιών σας.

Τα Οφέλη του Ενεργειακού Ελέγχου:

 1. Ο Ενεργειακός Έλεγχος βελτιώνει το περιβαλλοντικό προφίλ του κτηρίου σας και υποστηρίζει τις προσπάθειές σας για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού.
 2. Θα μάθετε πόσα χρήματα ακριβώς ξοδεύετε τώρα για τη λειτουργία των αντλιών σας και πώς θα μπορέσετε να κάνετε οικονομία με τη βοήθεια της Grundfos.
 3. Το κτήριό σας θα είναι πλέον σύμφωνο με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα σχεδίασης για τους κυκλοφορητές και τις αντλίες (EuP).

Επικοινωνήστε μαζί μας, ο Ενεργειακός Έλεγχος είναι ΔΩΡΕΑΝ !

ΓΙΑΤΙ GRUNDFOS;

Η Grundfos Ελλάς ιδρύθηκε το 1993, με στόχο και φιλοδοξία να πρωταγωνιστήσει στην αγορά αντλιών και κυκλοφορητών στην Ελλάδα, την Κύπρο και τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 3.000 τ.μ. στην Παιανία, όπου λειτουργούν τμήματα Διοίκησης, Πωλήσεων και Marketing.
Η γκάμα των προϊόντων Grundfos περιλαμβάνει αντλίες και κυκλοφορητές για τις παρακάτω εφαρμογές:

1. Θέρμανση – Ψύξη – Κλιματισμός:

 1. Αντλίες / Κυκλοφορητές κάθε τύπου και μεγέθους συμβατικοί ή ηλεκτρονικοί.

2. Παροχή νερού:

 1. Υποβρύχιες και επιφανειακές αντλίες.
 2. Οικιακές αντλίες και πιεστικά συγκροτήματα.

3. Ακάθαρτα:

 1. Υποβρύχιες αντλίες αποστράγγισης, ανοξείδωτες και χυτοσιδηρές.
 2. Ανοξείδωτες αντλίες λυμάτων-ακαθάρτων.
 3. Μεγάλες χυτοσιδηρές αντλίες για αντλιοστάσια ακαθάρτων-βιολογικών καθαρισμών.

4. Βιομηχανία:

 1. Αντλίες και πιεστικά συγκροτήματα βιομηχανικής χρήσης συμβατικά ή ηλεκτρονικά

5. Δοσομετρικές αντλίες:

 1. Αντλίες και βοηθητικά εξαρτήματα για απαιτητικές δοσομετρικές εφαρμογές. Είναι χαρακτηριστικό ότι μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της χώρας έχουν εμπιστευτεί την ποιότητα και το κύρος που φέρει το όνομα Grundfos, εξοπλίζοντας τις εγκαταστάσεις τους με αντλίες και πιεστικά συγκροτήματα Grundfos:
 2. O.A.K.A., Έργο Callatrava, Τελετή Έναρξης, καθώς και σε άλλα 25 Ολυμπιακά Έργα
 3. Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Hilton
 4. Ύδρευση Δήμου Ναυπάκτου
 5. Δ.Ε.Υ.Α. Πάτρας
 6. Τ.Ι.Τ.Α.Ν. Α.Ε.
 7. Αφαλάτωση Μυκόνου
 8. Κτίρια Εθνικής Ασφαλιστικής
 9. Εθνικός Κήπος
 10. Αλυσίδα Καταστημάτων Carrefour
 11. Μονάδες Παραγωγής ΒΙΟΛΕΞ – BIC
 12. Μουσικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
 13. Ανακαίνιση Ζάππειου Μεγάρου
 14. Μονάδες Παραγωγής ΦΑΓΕ κ.α.

Γνωρίστε καλύτερα την Grundfos Ελλάς και το έργο της, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο της ιστοσελίδας της: http://gr.grundfos.com/